3 OKTOBER 2018

Filosofisch Café in Odd Fellowhuis

Jaarlijks organiseren de Odd Fellows 4 avonden met gevarieerde sprekers.

Op 3 oktober 2018: Els van der Wal “De invloed van Filosofie op ons dagelijkse leven.” Filosofie in een notendop: De denkwijzen van filosofen als Plato en Aristoteles zijn vandaag de dag nog verrassend actueel!

Spreker Els van der Wal maakt op een aansprekende manier een gang door de filosofie en laat zien hoe verrassend actueel de denkwijzen van filosofen als Plato en Aristoteles ook vandaag de dag nog zijn. Wil je weten hoe dit gedachtegoed, onbewust, van invloed is op de dingen die wij doen? Kom dan naar het Filosofisch Café! Tijdens de avond is alle ruimte voor het stellen van vragen.

Els van der Wal is docent klassieke talen en predikant van het Witte Kerkje in Huis ter Heide, waar zij jaarlijks lezingenseries organiseert op het gebied van cultuur en spiritualiteit.

De koffie en thee staan klaar om 19.30 en om 20.00 uur gaan we van start.

Entree is € 5,00 p.p., te voldoen bij binnenkomst. Pinnen is helaas niet mogelijk.

In de pauze zijn drankjes verkrijgbaar. Meld je aan via info@filosofischcafedronten.nl Wij zien er naar uit je op deze mooie avond te mogen begroeten!

 

Kijk het interview met Ingrid Veeman en Sjoerd Feenstra met omroep Flevoland: https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/164239/filosofisch-cafe-start-in-flevoland?id=164239

Lees meer over wat wij en Els van der Wal vertellen over het Filosofisch Café en de avond op 3 oktober https://dedrontenaar.nl/algemeen/filosofisch-cafe-start-in-flevoland